Zanimljivosti

Сузе Чака Нориса штите од коронавируса (ВИДЕО)

Чак Норис никад не плаче. Штета. Његове сузе штите од коронавируса. Тако гласи најновији виц о икони борилачких спортова и популарне културе. Чак Норис рођен је на данашњи дан пре 80 година.

Иако је интернетом кружила прича да су се Немци предали 7. маја 1945., само дан после Норисовог рођења, чувена легенда рођена је 10. марта 1940. као Карлос Реј Норис.

Након што је одслужио војску у америчкој авијацији на територији Кореје, оснива школу борилачких вештина, Чак Кук До.

Носилац је црног појаса у џудоу, бразилској ђију ђици и у дисциплини Танг су до.

Његова прва улога била је у филму Тhe Wrecking crew 1968. Брус Ли га је затим позвао да глуми у филму „На змајевом путу”.

Од 1993. до 2001. године глуми у популарној серији „Вокер, тексашки ренџер”.

Писац је неколико књига о борилачким вештинама, филозофији, политици, хришћанству. Његове књиге су два пута биле на листи најпродаванијих издања Њујорк тајмса.  

На интернету се 2005. појавио феномен „чињенице” о Чаку Норису који описује његове различите моћи, а све то као резултат утиска који је створен у филмовима о њему као жестоком момку. 

Пре две године боравио је у Будимпешти, а мађарски премијер Виктор Орбан није могао да пропусти прилику да буде добар домаћин и угости тексашког ренџера.

Орбан је у разговору са глумцем приметио да га либерали мрзе „више него Доналда Трампа", описујући себе као „уличног борца".

Глумио је у преко 30 филмова.

Интернетом кружи легенда да Чак Норис има „Ајфон” са целом јабуком. 

 

Извор: РТС
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog