Vijesti

Cvijanović: Istočno Sarajevo strateški prostor za razvoj Republike Srpske

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je danas da je područje Istočnog Sarajeva strateški prostor za razvoj Republike Srpske.

"Mi želimo da ovo područje popunimo svim mogućim sadržajima, kako bi naši građani ovdje imali sve što im je potrebno", rekla je Cvijanovićeva danas novinarima u Istočnom Sarajevu nakon sastanka sa rukovodstvom Bolnice "Srbija", koje je predvodio direktor ove zdravstvene ustanove Nebojša Šešlija.

Ona je podsjetila da je u ovom gradu mnogo projekata realizovano, a posebno je istakla izgradnju nove bolnice, te je izrazila zadovoljstvo što će uskoro biti završena i opremljena nova zgrada Zavoda za transfuziologiju, kao i ostali sadržaji u okviru bolničkih kapaciteta.

"Meni je zadovoljstvo što sam danas ovdje sa ovim vrijednim ljudima, koji su u ovom periodu korone podnijeli najveći teret, a to su naši radnici u zdravstvu i bez njih bi mnoge stvari izgledale drugačije. Zahvalnost za svu tu upornost i predan rad", navela je Cvijanovićeva.

Ona je dodala da je Vlada Srpske već odavno prepoznala da je ovo područje strateški prostor.

"Zbog toga mnogo je infrastrukturnih projekata i drugih sadržaja vezanih i za omladinu i za penzionere i za djecu", poručila je Cvijanovićeva i dodala da vjeruje u budućnost Istočnog Sarajeva.

 

Izvor: SRNA
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog