Politika

Nešić: Јelena Trivić nije srećna što je Stanivuković pobijedio na izborima

Nenad Nešić, predsjednik DNS-a rekao je za Elta televiziju da je PDP-ova Јelena Trivić glavna prepreka za promjene u Srpskoj, te da ona "nije srećna što je Stanivuković pobijedio na izborima", prenosi ATV.

Na pitanje o izbornim rezultatima u Prijedoru, gdje je DNS imao svog kandidata za gradonačelnika, Nešić poziva na odgovornost PDP.

- Ovdje se postavlja pitanje opozicionih partija, SDS-a i PDP-a koji su poklonili pobjedu SNSD-u u Prijedoru i postavlja se pitanje da li će iko snositi odgovornost u PDP-u pa i sama Јelena Trivić. Ona se nekad čudno ponaša i ona je glavna prepreka nove skupštinske većine u Srpskoj i glavna prepreka promjena u Srpskoj - rekao je Nešić za Elta televiziju.

On je naveo da Јelena Trivić nije srećna što je Draško Stanivuković pobijedio na izborima za gradonačelnika Banjaluke.

- Slušao sam njenu izjavu u kojoj kaže da nije spreman da nas prihvati u opozicioni blok. Uputili smo poziv PDP-u i SDS-u za potpisivanje predizbornog koalicionog sporazuma za rušenje Dodika na opštim izborima i još nisam dobio odgovor. Postavljam i ovdje pitanje, da li želite da potpišemo predizborni koalicioni sporazum koji će značiti pobjedu na izborima 2022. Gdje je vaša odgovornost za gubitak Prijedora, gdje je odgovornost Јelene Trivić koja se slika sa kandidatom SDS-a. Јa koliko znam gospođa Trivić nije srećna što je Draško Stanivuković pobijedio - rekao je Nešić te dodao da je njena jedina želja da bude predsjednik Republike Srpske.

 

Izvor: atvbl.com
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog