Vijesti

Stanišić: Snimci i fotografije nastali u februaru prošle godine

Direktor Elektrodistribucije Pale Aco Stanišić rekao je da nisu tačna pisanja portala BN televizije da je nedavno organizovao "korona žurku", te naveo da su snimci i fotografije u pomenutom tekstu nastali u februaru prošle godine.

 - Radi istinitog informisanja odbacujem sve navedene insinuacije i obavještavam javnost da su snimci i fotografije u pomenutom tekstu nastali u februaru prošle godine na proslavi povodom obilježavanja krsne slave, koju godinama unazad trećeg dana slave organizujemo za poslovne partnere i saradnike, na porodičnom imanju, a ne u nekom ugostiteljskom objektu - napisao je Stanišić na svom Fejsbuk profilu.

On najoštrije osuđuje i smatra krajnje neprihvatljivim to što je neko tada zabilježene snimke i fotografije odlučio prikazati kao nedavno nastale, te time naštetiti ugledu političkih ličnosti koje se pominju u tekstu.

Stanišić napominje da je politička arena već dovoljno zatrovana i da je svjestan da će i ovo reagovanje biti tumačeno na različite načine, ali da je, zbog svih prijatelja i saradnika koji su te večeri bili njegovi gosti, prinuđen da reaguje.

- Porodični život spada u intimu i nešto što ne bi trebalo biti dio dnevno-političkih potkusurivanja, ali uz ovu objavu prilažem i fotografiju nalaza i mišljenja ljekara mog sina Simeona što će nesumnjivo pokazati da u ovom momentu imamo mnogo prečih stvari od organizovanja kojekakvih proslava - piše na profilu Stanišića, koji je i predsjednik Regionalnog odbora Demosa Sarajevsko-romanijske regije.

Na portalu BN televizije sinoć je objavljen tekst pod naslovom "Nova korona žurka: Ko nema stida, nema ni obraza", u kojem se navodi da su u tekstu prikazane fotografije i snimci nastali na nedavno organizovanoj proslavi u jednom od paljanskih ugostiteljskih objekata, te da je Stanišić bio domaćin navedene proslave.

 

Izvor: srna.rs
 
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog