Muzika i film

Džoni Dep u najavi filma opsovao na čistom srpskom (VIDEO)

Džoni Dep je u najavi dokumentarnog filma "Kreka: Lovac na snove" opsovao na čistom srpskom jeziku i tako nasmijao sve.

Naime, Dep je dokumentarni film reditelja Slobodana Ivetića najavio u društvu najpoznatijeg srpskog scenografa, Miljena Krekovića Kreke:



„Je*i ga! Hajdemo da se napijemo“, izgovorio je holivudski glumac na srpskom jeziku i tako oduševio prisutne, ali i one koji su ovu najavu pogledali.

Osim Džonija Depa, u ovom ostvarenju govoriće i reditelj Beri Levinson, producent Mati Lešem, kao i kinematograf Vitorio Storaro.

Film će premijerno biti prikazan na ovogodišnjem FEST-u, 16. maja, a govori o najpoznatijem srpskom scenografu Miljenu Krekoviću Kreki.

Glumac je inače ranije u Monte Karlu, u intervjuu koji je dao Jeleni Mandić, nekadašnjoj prvoj pratilji za Mis Srbije i Crne Gore, izjavio kako „obožava Srbiju i Srbe“, kada je i pokazao šta umije – izgovorio je tada „kako si“ i „volim te“.

Međutim, ljubav Džonija Depa prema Srbiji datira još iz devedesetih godina prošlog vijeka. On je tada u beogradskom SKC-u svirao gitaru zajedno sa grupom Partibrejkers, a pojavljuje se i čuveni američki režiser Džim Džarmuš. Njih je u Beograd doveo Emir Kusturica koji je sa Depom snimao film Arizona Drim. Džarmuš i Dep su te godine bili gosti FEST-a. Na ovom snimku takođe priča srpski.

 

Izvor: nova.rs 
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog