Politika

СДС: Не распуштамо одбор у Требињу

БАЊА ЛУКА - Српска демократска странка је саопштила данас, да у овој странци "не букти никакав рат" и да је нетачно да је лидер СДС Младен Босић, запријетио распуштањем Општинског одбора СДС у Требињу.


Демантујући писање јучерашњег "Преса" да је Босић запријетио распуштањем требињског одбора СДС послије захтјева овог одбора за опозив генералног секретара странке Драгана Ћузулана, у саопштењу странке се наводи да је Босић у понедељак, 13. априла, посјетио требињски Општински одбор, али да није тачно да је запријетио распуштањем овог одбора.

У саопштењу се наводи да је у тексту изнесено много неистина од тог да је Босић као "опарен из Требиња отишао у Бању Луку" до тога да је са "сједнице ГО СДС скинуо иницијативу коју је ОО СДС Требиње у понедељак упутио врху странке".

Такође, наводи СДС, никаква иницијатива ОО СДС Требиње није стигла у централу странке до сједнице Главног одбора странке, која је одржана у Приједору, 14. априла.

Према писању "Преса", Општински одбор СДС у Требињу иницирао је 13. априла Ћузуланову смјену, јер није задовољан његовим радом, и затражио да се о томе расправља на сједници Главног одбора странке.

Босић је за "Прес" рекао да информације нису тачне, док је Ћузулан, тврди лист, рекао да су тачне.

 

Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog