Politika

Представљен нови одбор ПДП РС Бијељина

БИЈЕЉИНА - Нови предсједник Општинског одбора Партије демократског прогреса /ПДП/ Бијељина, Гаврило Антонић, рекао је данас да је завршен процес реконструкције овог одбора странке, чиме су проведене одлуке Главног и Извршног одбора партије.


"Процес је завршен на начин да је у овај Одбор кооптирано 15 нових чланова, чиме је комплетиран састав од 65 чланова, изабрано је ново Предсједништво, које броји 13 чланова, а једно мјесто је упражњено и биће попуњено чланом Савјета младих ове партије", рекао је на конференцији за новинаре Антонић, који је и извршни директор ПДП-а.

Он је додао да ће нови сазив Општинског одбора ПДП Бијељина у наредном периоду дјеловати у три правца.

"Најприје ћемо дјеловати кроз наше парламентарно учешће у раду СО Бијељина покретањем нових иницијатива које се тичу и села и града. Једна од њих је оснивање дирекције за развој и изградњу села, а што се града тиче наше иницијативе ићи ће у правцу изградње неких инфраструктурних објеката", рекао је Антонић.

Он је додао да ће друга врста активности ићи према грађанима општине Бијељина, а трећа у смислу остварења јачег, бољег и сигурнијег положаја општине Бијељина.

"Нисмо задовољни досадашњим улагањем у источни дио РС и Бијељину од средстава добијених продајом 'Телекома Српске'", рекао је Антонић и додао да је Бијељина велика средина, којој су потребна велика средства за улагања у инфраструктурне објекте.

Он је навео да општина Бијељина даје велики допринос за развој РС и да заслужује, како је рекао, много већу пажњу од извршне власти, односно са нивоа Републике.

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog