Politika

Додик неће странце у промјени устава

БАЊА ЛУКА- Лидер СНСД-а Милорад Додик поручио је данас да ова странка неће учествовати у разговору о уставним промјенама у БиХ, уколико у том процесу буду учествовали странци, па чак и представници САД.


"Мој став је сасвим јасан. Уколико странци желе да учествују у уставним промјенама, па и Американци, СНСД-а неће бити у том процесу'', рекао је Додик данас новинарима у Бањалуци.

Додик је потврдио да је приликом недавног састанка у Бањалуци са америчким амбасадором у БиХ Чарлсом Инглишем разговарао о уставним промјенама у БиХ, али да је тај сусрет више био информативног карактера.

Он је подсјетио да је у претходном периоду контактирао лидере СДА Сулејмана Тихића и ХДЗ-а БиХ Драгана Човића у вези с могућношћу одржавања састанка тројице страначких лидера, али да су Тихић и Човић имали сваки неке своје разлоге за његово одгађање.

"Остаће обавеза да их ја контактирам да се видимо, јер не бјежим нити од једног састанка такве врсте. Мислим да је важно да се у оквиру БиХ одржи дијалог. То није спорно'', закључио је лидер СНСД-а.

 

Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog