Društvo

Нова донација Хипо банке

БАЊА ЛУКА - Хипо Алпе-Адриа-Банка а.д. Бања Лука данас је у Разбој Лијевчу, општина Србац, и Котор Вароши уручила двије донације укупне вриједности 2.700,00 КМ, те тако наставила обимне активности на пољу друштвено одговорног дјеловања у локалним заједницама Републике Српске у 2009. години.


Донација дидактичких средстава (школске табле, микроскопа, геометријског прибора, итд.), укупне вриједности 1.200,00 КМ, уручена је О.Ш. „Доситеј Обрадовић" Разбој Лијевче. "У име ученика и нашег колектива желим да се најтоплије захвалим Хипо банци која је препознала потребе наше школе те је овом донацијом помогла око набавке наставних средстава и учила која много значе за побољшање квалитета наставног процеса.",рекао је Стево Срдић, в.д. директора О.Ш. Доситеј Обрадовић, у Разбој Лијевчу.

У исто вријеме, представници Хипо банке су у Котор Вароши донирали новчана средства укупне вриједности 1.500,00 КМ Дому здравља „Свети Пантелејмон" за набавку медицинске опреме и санитетског материјала. Директор Дома здравља, Живорад Гајанин, захвалио се Хипо банци и истако да је ово прави примјер како привредни субјекти могу помагати локалним заједницама и њиховим грађанима помагајући између осталог и здраствене установе.

Хипо банка већ неколико година плански помаже рад институција широм РС које воде рачуна о васпитно-образовном развоју дјеце и њиховој социјалној и здраственој заштити.

""Данашња донација је израз наше захвалности становницима општине Котор Варош на огромном повјерењу којег су нам до сада указали, и уједно јасан примјер наставка изградње партнерског односа између Хипо банке и локалне заједнице.", изјавио је Предраг Тешић, водитељ пословнице Хипо банке у Котор Вароши.

Хипо банка је од почетка 2009. реализовала осам донација широм Републике Српске а до краја године планирано је око двадесет. И ове године издвојена су значајна средства на пољу донација, а приоритет су и даље дјеца и институције које воде рачуна о њиховом организованом васпитно-образовном развоју и њиховој социјалној и здравственој заштити.

 

Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog