Kultura

Анђелина Џоли најмоћнија звијезда

ЛОС АНЂЕЛЕС - Глумица Анђелина Џоли скинула је са трона водитељку Опру Винфри на "Форбсовој" листи најмоћнијих познатих личности на планети.


Џолијева је титулу најмоћније славне личности на листи 100 најутицајнијих звезда магазина "отела" Винфријевој зарадом од 27 милиона долара у протеклој години (само од филмова "Кунг Фу панда" и још недовршеног "Салт"), као и медијском интересовању за "лик и дјело" љепше половине Бранђелина пара, поготово након рођења близанаца.

На другом мјесту налази се Опра Винфри, док је на трећем краљица попа која ће у августу ове године наступити на београдском Ушћу, Мадона. Слиједе Бијонсе, Тајгер Вудс, Брус Спрингстин и Стивен Спилберг.

Интересантно је да су осмо, односно девето мјесто, заузели Џенифер Енистон и Бред Пит, док је првих десет "заокружио" кошаркаш Коби Брајант, дјелимично захваљујући спонзорском уговору који је потписао након Олимпијаде у Пекингу.

Анђелина је недавно проглашена и за најљепшу жену на свету по избору магазина "Венити фер", а њен долазак на Кански фестивал, био је догађај за себе.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog