Društvo

ФТВ објавила снимке Младића

БЕОГРАД - Бакир Хаџиомеровић, уредник емисије "60 минута" Федералне телевизије /ФТВ/, која је синоћ емитовала снимке генерала Ратка Младића, није хтио да открије како је та ФТВ дошла до снимака, али је рекао да је ријеч о аматерским снимцима и да тог материјала има више од сат времена.


Хаџиомеровић је за Б92 рекао да има и оних снимака "за које се претпоставља да су начињени ове или прошле зиме негдје у снијегу".

Он је навео да се "на тим снимцима све види" и да је "обухваћен период од више од 10 година", те да је и снимак са сахране Младићеве ћерке Ане, која се убила, а на којој се он појављује, иако је било приче да није био на тој сахрани.

"Ту има славља различите врсте, што неких приватних дернека, што боравка у ресторанима и оно што је најбитније у читавој причи је да имамо снимке његовог боравка у војним објектима у Србији, од Топчидера па надаље", испричао је Хаџиомеровић.

Он каже да ФТВ има снимке Младићевих контаката са "Момчилом Перишићем, Здравком Толимиром, његове контакте са Манојлом Миловановићем и осталим људима".

"Занимљиво је да се на свим снимцима који се протежу на јако дуги временски период, углавном у Младићевом окружењу, појављују исти људи из другог плана. То би могли бити људи задужени за његово обезбеђење и остале ствари", сматра уредник федералног политичког магазина "60 минута".

Он је додао да је "у тих сат времена, Младић најмање 50 минута у директном кадру", те да је објављено око 35 минута снимка.

 

Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog