Kultura

Дипеш мод дефинитивно отказан

БЕОГРАД - Концерт групе Дипеш мод у Београду је дефинитивно отказан и купцима улазница новац ће бити враћен у најкраћем могућем року, саопштили су организатори.


 Чувени бенд због проблема са распоредом турнеје неће моћи да накнадно одржи осам концерата отказаних због болести пјевача Дејва Гахана. Егзит је саопштио да су бенд и организатори уложили максималан напор, али да нове термине за ове наступе није било могуће заказати.

Купци улазница на сајту Exitfest.org могу да преузму упутство за враћање новца. Организатор моли све купце за стрпљење због обима посла који предвиђа враћање новца и додаје да они са ваучерима, који још нису преузели карте, не морају да брину јер ће имати исти статус као и они који су преузели улазнице.

Поред Београда, гдје је требало да наступе 20. маја, Дипеш Мод су због здравствених проблема пјевача отказали и мајске концерте у Атини, Истанбулу, Букурешту, Софији, Варшави, Риги и Виљнусу.

Наступи који су планирани у затвореним просторима (у Загребу, Лондону и два у Дизелдорфу) биће заказани поново, а тачни датуми се још чекају.

Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog