Republika Srpska

Боксит "Бизнис партнер 2009"

МИЛИЋИ - Милићкој Компанији "Боксит" додјељено је престижо регионално признање "Бизнис партнер 2009", које јој је ове године припало као јединој фирми из БиХ.


Начелник општине Милићи Живојин Јурошевић упутио је данас честитику овој компанији.

"Признање је дошло у вријеме велике економске кризе коју `Боксит`, ипак на успјешан начин полако превазилази. Признање долази и у години када компанија слави 50 година постојања и када се с поносом може рећи да је обиљежила једну епоху у овом региону", рекао је Јурошевић и додао да је "Боксит" све остварио сопственим снагама.

Награда "Бизнис партнер 2009", коју је јуче у Београду примио генерални директор Компаније "Боксит" Рајко Дукић, додјељује се већ 15 година најбољим компанијама и институцијама у југисточној Европи, на приједлог пословних партнера, привредних комора, економских одјељења амбасада и резултата независних истраживања тржишта.

У образложењу награде је наведено да је "Боксит" "примјеном нових технологија и изузетним квалитетом производа остварио добре пословне резултате, поштовао висок степен етичности и професионалности, те уважавао пословне партнере и водио рачуна о ширим друштвеним интересима".

Уручење награде је обављено данас, а не 18. јуна, како је било најављено у фебруару.

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog