Kultura

Мајкл Даглас и Кетрин Зита Џоунс купили кућу у Перасту

ПОДГОРИЦА - Амерички глумачки пар Кетрин Зита Џонс и Мајкл Даглас планирају да овога љета дођу у породичну кућу у Перасту, коју су прије три године купили за два милиона евра, преносе црногорки електронски медији.


Један од мјештана чију су кућу тада гледали рекао је да их нико није препознао прије три године, када су били у Перасту, те додао да је са њима након разгледања отишао на пиће и поразговарао о евентуалној трговини.

"Жена, за коју ни на крај памети нисам помислио да је Кетрин Зита Џонс, била је у дугим бијелим панталонама, бијелој ланеној кошуљи дугих рукава, главе умотане у такође бијело платно и са великим наочарима за сунце. Дан је био претопао, 35 степени, па ми је било чудно што је толико одјевена", наводи мјештанин.

Она му је, како је рекао, објаснила да има алергију на сунце и да мора да заштити кожу.

"Мушкарцу сам рекао - Ма, Ви сте ми нешто познати, као да вас знам, јесте ли и раније долазили овдје? Хтио сам у земљу да пропаднем када ми је рекао да је глумац, тек тада сам препознао Дагласа", рекао је мјештанин.

Даглас и Зита Џонс у Пераст ће доћи луксузном јахтом којом овог љета планирају да обиђу француску и италијанску обалу.

Прије неколико година их је обалска стража у Италији казнила са двије хиљаде евра, јер су се искрцали са јахте у Портофину без прописних папира.

Италијанске власти саопштиле су тада, да је холивудски пар пропустио да их обавијести о доласку у познато љетовалиште и тиме прекршио законе о имиграцији и борби против тероризма.

Богати брачни пар чија је имовина процијењена на око 150 милиона долара воли да купује некретнине по свијету.

Даглас и Зита Џонс имају двије куће у Лос Анђелесу, луксузан стан у Њујорку, кућу у Колораду и на острву Бермуда и вилу на Мајорки и у Канади.

"Као што неки људи сакупљају умјетничка дјела, тако ми сакупљамо куће", рекла је Зита Џонс.

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog