Društvo

Полиција спријечила линч педофила у Беочину

НОВИ САД - У беочинском насељу Колонија ухапшен је Сејди Адеми (24) из Косовске Митровице који је блудничио над трогодишњом дјевојчицом из овог насеља.


Правовременом интервенцијом новосадске полиције спријечени су житељи Колоније у намјери да линчују Адемија.

Цурица је рекла стручњацима новосадског Центра за социјални рад, који је обавио специјалистички преглед на дјетету, да јој је "чика" свлачио гаћице, дирао је, и гурао јој прсте у анални отвор, преносе новосадски медији.

Полиција је ухапсила Адемија у петак, 26. јуна, а дежурни истражни судија новосадског суда Ковиљка Ђаковић, блуднику је одредила притвор од 30 дана.

Адемију се на терет ставља, да је 25. јуна намамио трогодишњу дјевојчицу из комшилука у кућу његових рођака, а затим је наговорио, да је дира по интимним дјеловима тијела.

Блудничење је сасвим случајно, прекинула комшиница, која је упала у кућу трагајући за дјевојчицом која је изненада нестала са улице док се играла са осталом дјецом.

Притворени блудник дуже вријеме живи на подручју Беочина код родбине, а издржавао се радећи као физички радник.

Приликом хапшења полиција није код њега пронашла ниједан српски лични документ, осим Унмикове возачке дозволе, па се претпоставља да је у Србију ушао илегално.

Медији подсјећају да злостављање малољетне дјеце у веома сиромашном беочинском насељу Колонија, удаљеном двадесетак километара од Новог Сада, није и први такав случај.

Средином фебруара 2007. године ухапшен је Винце Олах (59), који је у Колонији сексуално злостављао малољетнице, тринаестогодишњу Т. М. и деветогодишњу И. М.

 

Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog