Društvo

Гаши као свједок покајник у тужби против Изетбеговића?

САРАЈЕВО - Постоји могућност да познати сарајевски криминалац Мухамед Али Гаши склопи споразум са тужилаштвом и оптужи Бакира Изетбеговића, шефа Клуба посланика СДА у парламенту БиХ, да је био његов налогодавац и политички покровитељ.


Изетбеговић је реагујући на ове наговјештаје изјавио да није немогуће да се такав сценарио разматра, али да је мала шанса да се у такво нешто и упусте.

"То је тако прозирна, неувјерљива, глупа режија да само може помоћи у разобличавању `сценариста` пред јавношћу. У питању су политички противници аутентичних бошњачких представника у политичком животу БиХ. Циљ је извадити кичму Бошњацима, задати им страх, претворити их у пихтију коју могу да обликују како хоће", сматра он.

Недавно је познати сарајевски криминалац Амир Пашић Фаћо на Федералној телевизији оптужио поглавара Исламске заједнице у БиХ Мустафу Церића и Изетбеговића да су покровитељи мафије и да управљају криминалом, те наводи могућност да Гаши у замјену за оптуживање Изетбеговића добије статус свједока покајника и умањену казну за тешка кривична дјела за која је осуђен у првостепеном поступку.

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog