Kultura

Рок југоносталгија у Крупи на Врбасу

БАЊА ЛУКА - Музички фестивал "Екс Ју Рокс", четранаести по реду, ове године биће одржан 31. јула и 1. августа у Крупи на Врбасу.


На фестивалу ће први дан наступити групе "Саси" из Сребренице, "Дубиоза колектив" из Зенице, "Вунени" из Мостара, "Ноктамбуле" (Noktambules) из Париза и "Кочани оркестра"из Кочана.

Као специјални гост на "Екс Ју Рокс" фестивалу у петак, 31. јула, наступиће шведски састав "Кириака". Овај састав броји 23 члана, претежно бубњара, и до сада су наступали у земљама Европске уније, Латинске Америке, а били су запажени и на Сабору трубача у Гучи.

У суботу 1. августа, свираће бањолучки "Егонаи" (Egonay), затим "Килинг опшнс" (Killing options) из Лашког, "Зајон Кру" (Zion Crew) из Сомбора, "Лету штуке" из Сарајева и "Обојени програм" из Новог Сада.

За све заинтересоване посјетиоце обезбијеђен је бесплатан превоз на релацији Бања Лука - Крупа на Врбасу и то у петак, 31. јула - полазак аутобуса са старе аутобуске станице у 12:00 и 19:00 часова, а повратак из Крупе на Врбасу је планиран у 3.00 часа.

У суботу - полазак са старе аутобуске станице у 19:00 часова, повратак из Крупе на Врбасу у 3:00 часа.

Организатор "Екс Ју Рокс" фестивала је Партнерски омладински покрет из Бање Луке, а улаз је бесплатан.

 

Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog