Politika

Рајко Васић: СДС се јефтино додворава бирачима

БАЊА ЛУКА - Извршни секретар СНСД, Рајко Васић, изјавио је данас да СДС, позивом Тужилаштву Републике Српске да се непристрасно укључи и разријеши случај приватизације "Ослобођења" и Робне куће "Боска", покушава јефтино и политички биједно да се додвори радницима ових предузећа.


"И Робна кућа 'Боска' и 'Ослобођење', које је СДС 'музао' и уништавао годинама отварајући предузећа и киоске својим послушницима и моћницима, уништени су у вријеме СДС и ПДП", рекао је Васић коментаришући позив СДС да Тужилаштво РС реагује на вријеме "како се још један очигледан примјер криминала не би нашао пред Тужилаштвом и Судом БиХ, као средство за уцјену представника власти РС".

Васић је оцијенио да све што је криминално у приватизацији "вуче корјене из времена СДС и ПДП".

"Влада Милорада Додика је у првом мандату направила поштен концепт приватизације, а СДС је својом приватизацијом народу узео огромне паре", нагласио је Васић.

Он је додао да ће надлежни органи истражити било какве противзаконитости у приватизацији, уколико их је и било.

"Али, играти на ту карту како је СНСД учествовао у некаквој криминализацији 'Боске' или 'Ослобођења' је политички провидно. СДС-у је боље да се окрене политичком концепту, да га ствара, јер ће на сљедећим изборима пропасти. Није политички концепт јефтино се додворавати бирачима", оцијенио је Васић.

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog