Politika

Радмановић: Други се надају нејединству у СНСД

БАЊА ЛУКА - У Савезу независних социјалдемократа нема сукоба, иако многе младе, опозиционе партије и невладине организације, то очигледно прижељкују, рачунајући на дестабилизацију Републике Српске, а самим тим и на смањење њеног утицаја унутар БиХ, изјавио је предсједник Извршног одбора СНСД, Небојша Радмановић.


"У СНСД постоји потпуно јединство ставова руководства и партијске базе о свим кључним питањима", рекао је Радмановић на конференцији за новинаре у Бања Луци.

Он је оцијенио да је очигледно жеља многих политичких странка, посебно младих, опозиционих партија и невладиних организација, да дође до нејединства у СНСД.

"Давање оцјена, као што представници малих политичких партија имају обичај, на бази једне реченице, а не цјелокупног рада, карактеристика је злонамјерних и неуких у политици", навео је Радмановић.

Он је рекао да су грађани РС у прошлости имали прилику да се увјере какви су били њихови потези и у име СНСД обећао да ће ова странка учинити све да такви не дођу у ситуацију да поново одлучују о судбини грађана Српске.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog