Sport

Борац стартовао фуриозно

БАЊА ЛУКА - У оквиру 1.кола купа ЕХФ вечерас су рукометаши бањалучког Борца у дворани Борик пред око 1000 гледалаца побиједили холандски Еуротех 29:18.


Побједа од 9 разлике требала би бити довољна залиха Бањолучанима пред реванш сусрет у Холандији који је на распорду за седам дана.

Од самог почетка сусрета било је видљиво да су рукометаши из највећег града Српске много квалитетнија екипа и већ након 10 минута имали су предност од 4 гола разлике (7:3). Како се ближио крај полувремена резултатска предност Бањолучана је расла, да би се на одмор отишло при резултату 17:7 за Борац.

Задовољни предношћу коју су стекли у првом полувремену, рукометаши актуелног вицешампиона БиХ у другом дијелу су мало "смањили гас", па се других 30 минута углавном играло гол за гол.

У редовима бањалучког Борца вечерас је најбољу партију пружио Горан Гарић који је са 9 погодака био најефикаснији играч сусрета. Поред Гарића треба истаћи и кружног нападача Дарка Илића који је постигао 4 гола те сјајног голмана Марија Блажевића који је скупио 14 одбрана.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog