Kultura

Симпл Мајндс 12. новембра у БЛ

БАЊА ЛУКА - Шкотска група "Симпл мајндс" одржаће 12. новембра концерт у Бањалуци, потврдио је Синиша Томић, музички промотер и директор Хард Рок Радија и агенције "Фронт Стејџ".


Томић је рекао да ће концерт бити одржан у Спортској дворани "Борик" у оквиру европске турнеје групе "Симпл мајндс" под називом "Графити соул", како се зове и њихов посљедњи албум који су објавили прије неколико мјесеци.

Према његовим ријечима, Бањалука је званично уврштена на листу европских градова у којима ће ова група наступати.

Из агенције "Фронт Стејџ" истичу да су као грађани Бањалуке и музичка промотерска агенција срећни што су, након успјешно организованог концерта Ленија Кравица у јулу, Бањалука и Република Српска поново добили понуду за организацију концерта једног од највећих свјетских бендова.

Пјевач и текстописац Џим Керрекао је да албум "Графити Соул" садржи "најсмјелије" поп пјесме које су написали посљедњих година.

Славу су стекли 80. година, након што је њихова пјесма "Не заборави ме" (Don't You Forget About Me) коришћена у филму "Клуб доручка" (The Breakfast Club), а њихова три узастопна албума тада су била на врху британских топ листа.

Улазнице за концерт, по цијени од 30 КМ, у продаји ће бити од уторка, 27. октобра у "Борику", Хард рок радио кафеу, Туристичкој агенцији "МГ Травел", Туристичкој организацији града и на сајту kupikartu.ba.

Гост вечери на концерту биће Влатко Стефановски Трио.

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog