Kultura

Премијера филма "То је то", о припремама за Џексонову турнеју

ЛОС АНЂЕЛЕС - Породица недавно преминулог краља попа Мајкла Џексона и фанови присуствовали су свјетској премијери документарног филма "То је то" (This is it) о његовим припремама за концерте, који су требало да буду одржани.


Филм је направљен од стотину часова снимака направљених током проба за концерт који је требао да буде Џексонов повратак на музичку сцену.

Мајклова браћа Џермејн, Марлон, Тито и Ренди присуствовали су екранизацији у Лос Анђелесу, док су истовремено премијере одржане у још 18 градова.

Представљајући филм, режисер Кени Ортега га је описао као "посљедњи свети документ нашег лидера и пријатеља".

Међутим, поједини Џексонови фанови протестовали су испред мјеста на којима је одржана премијера, јер сматрају да се филмом заташкава тадашње лоше здравствено стање њиховог идола.

Џексон, који је преминуо 25. јуна у 50. години живота провео је своја посљедња четири мјесеца на пробама за концерт у Лос Анђелесу.

Осим Џексонове породице, премијери филма присуствовале су и звијезде Холивуда - попут Вил Смита, Џенифер Лопез, Париз Хилтон, Кејти Пери, Џенифер Лав Хјуит и многи други.

Филм "То је то" биће приказиван у биоскопима широм свијета у кратком временском року од двије седмице. До викенда биће приказан у више од стотину земаља.

 

Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog