Sport

Мисимовић поклања лопте и дресове

Сарајево - Паралелно уз тренинге бх. репрезантације у сарајевском насељу Илиџа, Звјездан Мисимовић је одлучио подржати младе љубитеље фудбала у БиХ.


Уз помоћ мобилног оператера Fonic из Њемачке, звјезда њемачке Бундеслиге ће обрадовати око 50 основних школа из цијеле земље са укупно 1000 дресова, као и фудбалским лоптама.

"Без обзира на резултат утакмице у сриједу, чињеница да смо успјели ући у квалификације је већ огроман успјех за нашу репрезентацију," рекао је Мисимовић.

"Сада је за нас изазов да почнемо размишљати о будућим успјесима и побједама, а то је једино могуће уколико укључимо дјецу и омладину из наше земље у овај спорт. Надам се да ћу барем мало доприњети остварењу циља путем ове личне донације," додао је Мисимовић.

У потрази за правим партнером, Мисимовић је открио Фоник, компанију која га је подржала у организацији овог пројекта. Холгер Феистел, генерални директор за финансије и операције у Фонику, додао је да ово спонзорствоза њих представља велику част и задовољство, а уједно и начин да се захвале својим вјерним корисницима.

Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog