Sport

Лош дечко Драговић поново у сукобу са законом

БЕОГРАД - Двадесетједно - годишњи студент Никола Драговић, кошаркаш Универзитета Калифорнија Лос Анђелес, приведен је јуче у том граду, али је пуштен уз кауцију, изјавио је портпарол Драговићевог тима.


Како се наводи, факултет је саопштио да је 21-годишњи студент из Србије умијешан у прошломјесечни инцидент на једном концерту у Холивуду, на наводећи о каквом инциденту је ријеч.

Драговић се пријавио полицији у Лос Анђелесу пошто га власти терете за кривично дјело - преносе београдски медији.

Касно синоћ пуштен је из притвора уз кауцију од 30.000 долара, речено је у полицији.

Тренер Николе Драговића рекао је да је обавјештен о инциденту одмах након што се догодио, али да нико није знао да ће играча теретити за кривично дјело.

Драговић је послије хапшења суспендован на једну утакмицу, а факултет је рекао да ће о дужој суспензији играча одлучивати касније, када буде располагао са више информација.

Никола је рођен у Подгорици, али је након распада државне заједнице Србије и Црне Горе одлучио да у будућности игра за Србију.

По доласку на УЦЛА факултет није могао играти за студентску екипу, јер је прије тога наступао за екипу Меге, у којој је играло неколико играча под професионалним уговором.

Иако и сам није био професионалац, по правилима НЦАА такмичења био је суспендован пола сезоне.

У новембру прошле године Драговић је приведен због сумње да је нанио лакше тјелесне повреде својој дјевојци, али против њега тада није подигнута оптужница.

Наиме, Драговић је након раскида са дјевојком Американком дошао по ствари у заједнички стан, и затекао их избачене испред врата. Услиједила је свађа у којој је гурнуо дјевојку, која је пала на патос и при том "задобила теже тјелесне повреде", како је тада првобитно објављено у медијима.

Драговић је након изласка из притвора лаконски одговорио: Очигледно нисам најбоље разумио тај обичај америчке културе, алудирајући на театралне сцене раскида из америчких филмова, у којима хистеричне супруге пале и бацају ствари свог бившег драгог.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog