Sport

Паљански студент освајач одбојкашког купа Српске

МОДРИЧА/БРЧКО - На завршном турниру Купа Републике Српске у одбојци који је одржан у Модричи одбојкаши "Студента Бобар осигурање" са Пала по други пут за редом су освојили побједнички пехар.


Играчи тренера проф.др Дарка Калајџића у финалу су одржали час одбојкашке игре, заслужено и убједљиво са 3:0 (25:11, 25:23, 25:21) побиједили домаће одбојкаше "Модрича Оптиме".

Расположен за игру и одбојкашки надахнут је био капитен Студента Марко Тадић који је проглашен играчем турнира другу годину за редом.

На финалном турниру Купа РС за жене који је одржан у Брчком, домаће играчице Јединства су оствариле побједу 3:0 (25:19, 25:21 и 25:14) над екипом Јахорине са Пала.

За улазак у финале паљанске играчице су побиједиле ОК "Гасинац" који је у утакмици за треће мјесто био успјешнији и са 3:2 савладао ОК"Гацко".

Тренер "Јединства" Горан Хаџић рекао је да побједа над Паљанкама није велико изненађење с обзиром на чињеницу да Брчанке двије године нису забиљежиле пораз. Одбојкашицама из Брчког ово је четврти пехар Купа РС у низу и седми по реду.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog