Sport

Припреме за још једну "Ноћ шампиона"

БАЊА ЛУКА - Традиционални кик бокс и бокс спектакл "Ноћ шампиона" ће се одржати 12. децембра 2009. у спортској дворани Борик у Бањoj Луци  


Противник Драженка Нинића биће кик боксер из Швајцарске Јанош Нитлисбах, а меч ће се радити под окриљем свјетске WКА федерације у категорији до 90 кг.

"Противник није нимало наиван. Ово је меч до 90 килограма. Сви знамо да је моја категорија до 83, килограма. Направили смо тактику за њега. Вишљи је од мене па морам да радим клинч борбу која ми на неки начин и одговара. Борићемо се и надамо се побједи. Даћемо све од себе, оставићемо срце у рингу", рекао је данас Нинић на конференцији за новинаре.

Осим Нинића, гледаоци у Борику ће моћи погледати и меч нашег прослављеног боксера и првака свијета под окриљем WБФ федерације у крузер катогорији, Горана Делића и мађарског боксера Атила Макуле.

„Што се тиче противника, имам информацију да је јако добар у тајландском боксу. То потврђују и његови резултати. Био је вицешампион Европе и првак Нјемачке 2006. и 2007. године. Мало је вишљи од мене. Ради се о чврстом борцу. Ми као и сваки пут, прилазимо мечу максимално озбиљно. Припреме смо одрадили јако добро, а радна атмосфера је одлична", каже Делић.

Осим ових борби, гледаоци ће моћи видјети и 4 уводне борбе,

Промотер манифестације је легендарни украјински боксер и бивши инернационални првак свијета у WБА - Александер Димитренко.

Осим Александера Димитренка, долазак у Бању Луку је потврдио и легендарни Стипе Дрвиш.

Милош Нинковић, технички организатор меча рекао је да дио прихода од продатих улазница иде у хаманитарне сврхе: за помоћ у лијечењу голмана Борца Бојана Милошевића и Огњена Драгојевића, младића који већ дуже вријеме лежи у коми на београдској ВМА.

Велику подршку на припремама борцима пружа и екипа филма "Непријатељ", а на данашњој конференцији учешће су узели и популарни српски глумац Вук Костић и продуцент филма Богдан Станић, који су најавили и да ће бодрити борце 12.децембра у Борику. 

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog