Sport

Изабран нови-стари предсједник ФК Партизан

БЕОГРАД - Драган Ђурић реизабран је на мјесто председника ФК Партизан на сједници Скупштине клуба. Ђурић је добио мандат до 2015. године.


На Скупштини је било пристуно 57 од укупно 65 чланова. Ђурић, којег је предложио Управни одбор, добио је повјерење 43 делегата да предводи клуб у наредном петогодишњем мандату, док је Милошевић, којег је предложио Љубиша Тумбаковић, добио један глас.

На Скупштини клуба која је одржана у СЦ ’Земунело’ новоизабрани предсједник српског шампиона Драган Ђурић позвао је у свом првом обраћању јавности Саву Милошевића да дође у клуб у којем увек има мјеста за њега.

Ђурић је прочитао и некомплетан састав Управног одбора којем фале три члана која ће бити именована у јануару из редова спонзора клуба. Од нових имена у УО су легандарни играчАлберт Нађ.

У новом УО су: Миле Јовичић, Бранко Ружић, Драгољуб Вукадиновић, Ратко Затезало, Раша Бабић, Алберт Нађ, Папин, Милан Обућина, Милун Тодоровић, Душко Јовановић и Мирослав Атељевић.

Скупштина је прошла без инцидената и у пријатељском тому. Ђурић је своју презентацију изнио на видео биму представивши своје виђење клуба у следећих пет година, док је Милошевић поновио своје излагање са конференције за медије када је истакао да приоритет имају приватизација, маркетинг и омладинска школа Партизана.

Саво Милошевић није желио да коментарише резултате избора предсједника.

Ово је био први пут у историји клуба да су чланови скупштине бирали између два кандидата.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog