Sport

Тајанствену докторку Ковачевић тражи Ливерпул

ЛОНДОН – Енглески премијерлигаш Ливерпул понудио је запослење Маријани Ковачевић која је успјешно лијечила неколицину фудбалера тог клуба, објавио је данас „Дејли Мејл”.


Менаџер Ливерпула Рафа Бенитес и чланови клупског љекарског тима одушевљени су резултатима њеног рада и одлучили су да јој понуде радно мјесто, како фудбалери не би често морали да путују у Београд.

Иако неки љекари тврде да је Ковачевићка надриљекар и варалица, у Ливерпулу сматрају да је најважнији учинак њених терапија, који је више него изненађујући.

Са Маријаном Ковачевић су раније ове године преговарали и људи из Манчестер Ситија, који су такође жељели да она ради за њих. Поред тога, добила је и понуду првака Румуније Клужа да прихвати запослење за годишњу плату од око 200.000 евра, уз могућност да лијечи и играче из других клубова.

Енглески лист је цитирао једног неименованог Маријаниног пријатеља који је рекао да њој свакако више одговара понуда као што је она из Клужа, него да ради само за један клуб.

Ковачевић је до сада лијечила петорицу фудбалера Ливерпула - Алберта Аквиланија, Алберта Ријеру, Глена Џонсона, Фабија Аурелија и Јосија Бенајуна. Бенајун и Ријера су имали повреде због којих је, према прогнозама љекара Ливерпула, требало да одсуствују са терена пет, односно три седмице, али су се опоравили послије неколико третмана у Београду и заиграли већ наредне недеље.

Иако се тврдило да Ковачевић користи коњску постељицу, Бенајун каже да то није тачно.

„Прије третмана све ми је објаснила. Рекла ми је да користи течност из људске постељице и да у томе нема ничега животињског порекла. Ништа се директно не убризгава у мишић, већ се ради о некој врсти масаже. У сваком случају, ја сам се након тога чудесно опоравио”, рекао је Бенајун.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog