Kultura

У понедјељак ''Ван Гог'' у дворани Борик

БАЊА ЛУКА - Београдска рок група "Ван Гог" одржаће у понедјељак, 28. децембра концерт у бањалучкој дворани "Борик".


У агенцији "Фронт стејџ", која је организатор овог музичког догађаја, кажу да ће "Ван Гог" приредити врхунски спектакл, попут концерта који су прошлог мјесеца одржали у Београдској арени пред десет хиљада људи.

Цијена карте је 15 КМ, а улазнице се продају на Тргу Крајине, шалтеру дворане "Борик", у "Хард рок кафеу" и туристичким организацијама "Мг травел" и "Себастијан". Уз сваку купљену улазницу на поклон се добија ДВД ове групе.

Гости концерта, биће хармоникаш Огњен Јањанин и бањалучки гудачки квартет.

"Ван Гог" ће на концерту промовисати нови албум, који је објављен прољетос и до сада продат у више од 100.000 примјерака.

На албуму се налази 11 пјесама, међу којима је насловна "Лавиринт", по којем албум носи име, затим "Нек те тело носи", "Тик-так", "Кидаш мој свет", "Мени није ни до чега"...

Љубитељи рок звука имаће прилику да уживају у старим и добро познатим хитовима "Ван Гога" као што су "Но комент", "Клатно", "Делфин", "Мама", "Да ли зна", "Земља чуда" и бројни други.

Да ова група заслужује епитет свјетских музичара показује и то да су 2007. године освојили награду МТВ "Адрија" за најбољег регионалног извођача.

Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog