Sport

Словеначке пливачице се припремају у Бањој Луци

БАЊА ЛУКА - Прослављени пливачки ас и тренер словеначке пливачке репрезентације Борут Петрич боравиће од 2. до 9. јануара у Бањалуци у оквиру припрема словеначких пливачица за Свјетско првенство у Будимпешти.


На Градском олимпијском базену тренираће словеначке репрезентативке Тања Шмид, рекордерка на 100 и 200 прсно и Шпела Бохињц .

"Драго нам је што ћемо угостити врхунске спортисткиње из Словеније и легендарног Борута Петрича. Недавно смо били домаћини ватерполистима `Партизана` и `Војводине`, а сада и пливачицама из Словеније што је само потврда да је Градски олимпијски базен врхунски објекат са одличним условима за тренирање", изјавио је директор "Акване" Рајко Радовановић.

Он је истакао да ће у сљедећој години Градски олимпијски базен бити домаћин још неким ватерполо и пливачким клубовима и репрезентацијама из региона, а врло је могуће да ће бити организоване утакмице и на европском нивоу.

Долазак прослављеног пливачког аса и словеначких репрезентативки у Бањалуку организовао је Пливачки клуб "22. април" у сарадњи са Градским олимпијским базеном.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog