Kultura

Истрага потврдила: Мајкл Џексон убијен

Смрт Мајкла Џексона проглашена убиством. Против доктора Конрада Мареја би ускоро требало да буде подигнута оптужница.


Након више мјесеци спекулација завршена је токсиколошка анализа која је потврдила да је пјевач Мајкл Џексон убијен, тачније да је преминуо од "акутног тровања лијеком 'пропофол'" коју му је интравенозно дао "неко други".

Прије неколико дана полиција округа Лос Анђелес издала је саопштење да је истрага о смрти краља попа закључена и да би пјевачев љекар Конрад Мареј могао да буде оптужен за убиство из нехата.

Ипак, након што су патолози објавили резултате својих анализа, смртовница из јула прошле године на којој није био наведен узрок смрти је преправљена - на њој се сада наводи да је Мајкл Џексон у јуну прошле године убијен у свом дому у Лос Анђелесу.

Смртовницу је потписао медицински истражитељ Кристофер Томас.

Чланови породице краља попа изјавили су да и даље сарађују са полицијом и додали да вјерују да је у убиство умијешано више особа.

Са овим новим доказом очекује се да љекар Конрад Мареј којег је унајмила концертна агенција АЕГ Ливе, организатор Мајклове турнеје "Тхис ис ит" да брине о здравственом стању Мајкла Џексона, буде оптужен за убиство.

Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog