Sport

Звезда и даље муку мучи са дуговима

Генерални секретар ФК Црвена звезда, Андрија Клеут, потврдио је да је клуб са "Маракане" у блокади, али и да ће се овај проблем током наредних дана ријешити.


Клеут је протеклих дана боравио у Словенији гдје је ријешен спор са Мирнесом Шишићем.

Још прије Нове године, адвокат некадашњег фудбалера Звезде је тражио вансудско поравнање, како би његов клијент добио сертификат и могао лакше и брже да потпише уговор са грчком ''Јањином''.

Постигнут је договор о висини и начину исплате дуга ван суда, умјесто 750 хиљада евра, колико му по уговору припада, договорено је да му се исплати сума од 450 хиљада евра, и то у три рате.

''Смањили смо дуг за 300.000 евра према њему, али кад немате ни тих 450.000 евра, што му се дугује, онда је Шишић Звезди и даље велики проблем. Не знам ни да ли да се радујем због овог пословног аранжмана. Он и Броновицки засад су наше "темпиране бомбе" кад су дуговања играчима у питању. Ми заиста чинимо све напоре како бисмо ријешили дугове, и свима ћемо исплатити новац, а једино што немамо јесте - вријеме. Ево, тренутно смо блокирани! Зато тражимо стрпљење и толеранцију '' , рекао је за Клеут.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog