Kultura

За хладнокрваност на хорору плаћају 8.000 евра

ЊУ ДЕЛХИ – Један индијски редитељ предложио је мало такмичење како би доказао да ће се гледаоцима његовог филма од страха дизати коса на глави и ледити крв у жилама.


 

Рам Гопал Варма се нада да ће награда од 8.000 евра оном гледаоцу који без икаквог страха одгледа њеног најновији филм „Phoonk 2” бити добар рекламни потез.

У питању је наставак истоименог хорора из 2008. године. У средишту приче пуне црне магије и сујеверја је једна породица која се бори са злим духом.

Убијеђен у квалитет свог остварења, које у индијске биоскопе стиже у априлу, редитељ Рам Гопал Варма одлучио је да себи направи добру рекламу.

Позвао је све оне који мисле да их његов филм неће уплашити да дођу и погледају га и можда зараде 500.000 рупија (око 8.000 евра).

Претендент на не баш малу новчану награду ће наравно бити надгледан. Он ће, наиме, бити повезан са апаратом који ће мерити његов срчани ритам, а ту ће бити и камјера преко које ће се пратити да ли је током пројекције затварао очи.

Гледалац који одгледа филм хладнокрвно и без имало страха моћи ће да увећа свој рачун у банци заслуженом наградом, пренијели су индијски медији.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog