Tema nedelje

Закупљен термин: Премијера премијера

Као што је Фронтал.РС и најавио, грађанима РС који су гледали Јавни РТВ сервис РС вечерас, представљен је филм Пере Симића.


Филм је био у форми интервјуа са премијером Милорадом Додиком, рађеним са двије камере и пригодним освјетљењем, гдје као позадина служе српска и застава Европске заједнице.

Све вријеме трајања филма је у горњем десном углу стајао натпис „закупљен термин“, осим пред крај, када смо добили још мало снимака Републике Српске у различитим годишњим добима и предјелима.

Назив остварења је „Поносни на Српску“ и осим премијера у њему су (о њему) говорили и други, као, напримјер, Борис Тадић, а видјели смо и сцене отварања РТВ Дома.

Грађани ужег центра Бање Луке су се питали због чега је хеликоптер типа „газела“ недавно два дана заредом непрестано летио изнад тог подручја.

Неке кадрове Бање Луке снимљене из ваздуха смо могли видјети на самом крају филма Пере Симића, али још је прерано рећи да ли је хеликоптер прошле седмице снимао кадрове за нове закупљене термине.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li stanovnicima Republike Hrvatske treba uvesti karantin u trajanju od 14 dana pri ulasku u BiH kao što je Hrvatska uvela stanovnicima BiH?

Rezultati ankete
Blog