Tema nedelje

Новости са Бела: Деда Мраз донио новог директора

Недавно је Фронтал у наслову веома читаног текста најавио да је једној телевизији из Бање Луке одзвонило, а све у складу са именом ове тв куће.


Бел телевизији ипак још није одзвонило, али од тамо нам стиже информација за коју се може рећи да је зазвонила у ушима. Како би другачије зазвучало да је један двадесетчетворогодишњак постао директор телевизије.

Наиме, како Фронтал.РС сазнаје, нови директор Бел телевизије биће Сергеј Мочевић, до сада запослен у маркетинг служби ове медијске куће.

Мочевић је рођен 1986. године, завршио је ''Бања Лука колеџ'', а радно искуство му је везано за област маркетига. Прво је био директор маркетинга у магазину ''Вимен'' (Women), a након тога је прешао на садашње радно мјесто на БЕЛ ТВ, гдје се налази већ годину дана.

Нови директор ''реномиране'' тв куће из Бање Луке је потврдио информације за Фронтал. РС, с тим да каже да још није именован.

- Тачно је да ћу бити директор БЕЛ тв, али још нисам именован, већ је Управни одбор прихватио да будем директор, а на функцију ступам од 1. фебруара – објаснио је Мочевић.

Млади директор је син Мире Лолић-Мочевић, директорице програма на РТРС, што је други назив за исту функцију, коју ће обављати Мочевић млађи. Он ће на овом одговорном мјесту замијенити Младена Трнинића, који ће прећи на ново радно мјесто у Нову банку. Трнинић је познат као директор телевизије који је питао: ''Да ли Српска новинска агенција има новинаре?''.

O стању на Бел тв смо већ једном писали, а нови директор нас је позвао да посјетимо просторије Бел-а и увјеримо се да ће се ''увести многе новине'', а једна од њих свакако јесте његово унапређење на директорску позицију.

Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog