Politika

Васић: Лагумџија је Ниче из босанских гудура

БАЊА ЛУКА - Лидер СДП-а Златко Лагумџија изјавом да ће улице Триполија бити Дизниленд у односу на БиХ ако БиХ не добије власт по његовој жељи промовише тактику "што горе то боље", оцијенио је извршни секретар СНСД-а Рајко Васић.


Васић сматра је на овај начин Лагумџија "коначно показао своје право лице Ничеа из босанских гудура" и представио се "као посљедњи анархиста Европе".

"Сада је коначно јасно да је Лагумџија спреман на све и да је подјармљивање и потискивање бирачке воље Хрвата у БиХ само мирнодопски дио репертоара", истакао је Васић.

Према његовим ријечима, очито је да би Лагумџија био опасан функционер на било којем значајнијем мјесту и да се он овим представља као посљедњи анархиста Европе.

"Без обзира на све, то је само потез политичког очаја, јер је и себе и партију довео у безизлазну ситуацију, а пријетња улицом и насиљем нема никаквог основа јер његови бирачи за њега неће ићи у насиље, као што их барем половина не би сада за њега изашла на поновљене изборе", додаје Васић у писаној изјави коју преноси портал "СНСД.инфо".

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog