Politika

Ђорђе Умићевић предсједник Градског одбора СДС-а Бања Лука

Према непотврђеним информацијама до којих је дошао Фронтал, касно синоћ у Бањој Луци завршена је изборна скупштина Градског одбора СДС-а Бања Лука.


За предсједника Градског одбора изабран је досадашњи предсједник, Ђорђе Умићевић.

Како смо сазнали, Ђорђе Умићевић, који је био и једини кандидат за предсједника Градског одбора Српске демократске странке, изабран је на ту позицију великом већином гласова делегата изборне скупштине.

Такође, Фронтал је дошао до сазнања да је највећи број гласова за мјесто у Градском одбору СДС-а Бања Лука, добио народни посланик у НСРС, Ненад Стевандић.

Изненађујуће, према сазнањима до којих је дошао интернет портал Фронтал, кандидат опозиције за предсједника Српске на прошлим општим изборима, Огњен Тадић, нашао се тек на петом мјесту међу члановима Градског одбора, а по добијеном броју гласова делегата ове изборне скупштине. Ово је посебно занимљиво, уколико узмемо у обзир да је Огњен Тадић потпредсједник СДС-а и да на изборну скупштину странке, која је заказана већ за почетак наредног мјесеца, иде са јасном поруком своје базе.

Нажалост, званичне информације о овој изборној скупштини још увијек нису доступне јавности, а Фронтал ће у наредном периоду пробати доћи до више информација о овом догађају, али и пробати пронаћи одговор на сумњу да се иза нетранспарентности крије нови унутарстранчки сукоб.

Редакција Фронтала

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog