Sport

Естонија – Србија 1:1

Србија је голом Марка Пантелића водила до 84. минута, али је на крају утакмица завршена резултатом 1:1.


По сњежном времену на стадиону "Ле Кок", Србија је у 38. минуту повела голом Марка Пантелића, али је шест минута прије краја изједначио Константин Васиљев из слободног ударца.

У посљедњим тренуцима утакмице судија је на закаснелу интервенцију свог помоћника донио одлуку да не призна други погодак Марка Пантелића због офсајда, па је Србија тако остала без очекиваног реванша за пораз од Естоније

Србија је и даље на диоби другог места у групи Ц са Словенијом која је такође ремизирала у гостима са Северном Ирском.

Оба тима имају по осам бодова. Прва је Италија са 13, док је Естонија четврта са седам.

"Могли смо и требало је раније да побиједимо. Имали смо изванредне шансе. Њихов голман је био сјајан и он је најзаслужнији што нису изгубили. Ми смо мислили да ће бити лошији терен, али могло је да се игра. Тешко је када не побиједите у оваквој утакмици..", рекао је Владимир Петровић послије меча.

"Имали смо две велике прилике за побједу а Естонија је имала само једну прилику за гол, и то баш из слободног ударца из којег су дали гол. Мислим да је ово најбоља утакмица моје екипе од када сам ја тренер", рекао је српски селектор.

Капитен "орлова" Немања Видић је, такође, био разочаран исходом утакмице, али и да добру вијест представља резултат меча између Сјеверне Ирске и Словеније.

"Штета што нисмо побиједили а поново се показало да не знамо да водимо игру када поведемо. Вијест да је меч између Северне Ирске и Словеније завршен 0:0 је добра вијест за нас, и даље смо у игри", рекао је капитен репрезентације и Манчестер јунајтеда.

"Код слободног ударца смо се гурали, фудбал је мушка игра а судија је одлучио да је фаул за њих. Тешко нам је, нисмо ништа посебно могли једни другима да кажемо послије утакмице. Бодрили смо једни друге у свлачионици. Шта да радимо, идемо даље. Имамо и даље шансе", рекао је Милан Бишевац.

Никола Жигић није желио да коментарише одлуку судије у посљедњим тренуцима утакмице.

"Она је таква каква је и морамо је прихватити. Сами смо криви што нисмо побиједили. Шта да се ради, идемо даље и нећемо се предати док год постоји шанса да прођемо даље. Имамо и даље могућност да будемо други у групи", рекао је Жигић.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog