Društvo

Нада Арлов нови портпарол министарства финансија РС?

Незванично сазнајемо да ће Нада Арлов, једна од најпознатијих новинарки РТРС-а ускоро напустити ту кућу и прећи у министарство финасија Републике Српске, на мјесто портпарола те институције.


Подсјећања ради, Фронтал је први објавио, тада такође незванично, а данас емпиријски провјерено, да ће Жељка Драгичевић, некада такође новинарка РТРС-а, прећи из кабинета предсједника Додика у кабинет премијера Џомбића.

Исто тако (незванично), недавно смо објавили и да је Драшко Игњатић смијењен са позиције главног уредника информативног програма РТРС-а, а данас смо сазнали да је од данас на позицији уредника тзв. мултимедије на РТРС-у. Дакле, досадашњи уредник информативног програма јавног сервиса Српске, од сада ће, између осталог, бити конкуренција и нама, пошто ће уређивати садржај РТРС-овог портала, а осим портала ће уређивати и садржај телетекста.

Управо је име Наде Арлов, међу упућенима, најчешће помињано у контексту насљедника Драшка Игњатића. Такође, поједини су Наду Арлов видјели и у кабинету премијера Српске, Александра Џомбића.

Ипак, према незваничним информацијама до којих смо дошли, досадашњи портпарол у министарству финансија Републике Српске, Татјана Пивашевић, прећи ће у кабинет садашњег премијера, а досадашњег министра финансија, Александра Џомбића, а на упражњено мјесто у министарству доћи ће управо Нада Арлов.

Уколико се и ова информација покаже као тачна, Нада Арлов ће се придружити прилично великом броју некадашњих новинара РТРС-а, а данас сарадника високих званичника Српске, међу којима су најпознатији Драшко Милиновић, Милан Трбојевић, Биљана Бокић, Перо Симић, Бојан Кецман...

Редакција Фронтала

Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog