Društvo

Нада Арлов нови портпарол министарства финансија РС?

Незванично сазнајемо да ће Нада Арлов, једна од најпознатијих новинарки РТРС-а ускоро напустити ту кућу и прећи у министарство финасија Републике Српске, на мјесто портпарола те институције.


Подсјећања ради, Фронтал је први објавио, тада такође незванично, а данас емпиријски провјерено, да ће Жељка Драгичевић, некада такође новинарка РТРС-а, прећи из кабинета предсједника Додика у кабинет премијера Џомбића.

Исто тако (незванично), недавно смо објавили и да је Драшко Игњатић смијењен са позиције главног уредника информативног програма РТРС-а, а данас смо сазнали да је од данас на позицији уредника тзв. мултимедије на РТРС-у. Дакле, досадашњи уредник информативног програма јавног сервиса Српске, од сада ће, између осталог, бити конкуренција и нама, пошто ће уређивати садржај РТРС-овог портала, а осим портала ће уређивати и садржај телетекста.

Управо је име Наде Арлов, међу упућенима, најчешће помињано у контексту насљедника Драшка Игњатића. Такође, поједини су Наду Арлов видјели и у кабинету премијера Српске, Александра Џомбића.

Ипак, према незваничним информацијама до којих смо дошли, досадашњи портпарол у министарству финансија Републике Српске, Татјана Пивашевић, прећи ће у кабинет садашњег премијера, а досадашњег министра финансија, Александра Џомбића, а на упражњено мјесто у министарству доћи ће управо Нада Арлов.

Уколико се и ова информација покаже као тачна, Нада Арлов ће се придружити прилично великом броју некадашњих новинара РТРС-а, а данас сарадника високих званичника Српске, међу којима су најпознатији Драшко Милиновић, Милан Трбојевић, Биљана Бокић, Перо Симић, Бојан Кецман...

Редакција Фронтала

Komentari
Twitter
Anketa

Kome više vjerujete, Draganu Lukaču ili Draganu Mektiću?

Rezultati ankete
Blog