Vijesti

Saša Dragin nije pretučen u zatvoru!

BEOGRAD - Bivši ministar poljoprivrede Saša Dragin nije pretučen u pritvoru niti se išta slično dogodilo, saznaje Telegraf u Upravi za izvršenje zavodskih sankcija.

Kako tvrde izvori, sam Dragin je u zatvoru rekao da nema nikakvih problema i da nema primjedbe na uslove tokom boravka u pritvoru.

- Ministar Dragin nije pretučen niti je imao bilo kakav incident sličnog tipa u pritvorskoj jedinici – kaže naš dobro obavješteni sagovornik.

Zorana Vučićević, portparol Uprave za izvršenje krivičnih sankcija kaže za Telegraf da nije istina da je Saša Dragin pretučen i da su pisanja medija neosnovana.

- Mogu samo da demantujem čitavu stvar jer Saša Dragin nije pretučen i nije imao nikakvih problema – kaže ona.

Podsjetimo, beogradski mediji su objavili da je nekadašnjeg ministra poljoprivrede prije nekoliko dana u pritvoru Specijalnog suda, tokom šetnje, fizički napalo nekoliko pritvorenika i povrijedilo mu ruku.

Mediji navode da se incident dogodio tokom šetnje, kada je nekoliko pritvorenika prišlo Draginu i počelo da ga udara iz čista mira, vjerovatno revoltirani onim što je radio dok je bio ministar.

Kako Telegraf  nezvanično saznaje, porodica bivšeg ministra planira da podnese tužbu protiv onoga koji je prvi objavio ovu neistinu.

(Telegraf/Frontal)

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog