Vijesti

Frontal ponovo sa vama

Portal Frontal je ponovo sa vama, a ovaj put i u skladu sa novim potrebama online prakse i savremenih trendova na informativnim portalima stvorili smo preglednu, korisnicima prilagođnu i jednostavnu platformu koja je u novom ruhu obogaćena i novim sadržajima.

Ono što je prouzrokovalo novi dizajn, jeste hakerski napad kojem je Frontal bio svakodnevno izložen od polovine septembra, te iz tog razloga nas nije bilo svo ovo vrijeme, iako smo mi aktivno radili na ponovnom uspostavljanju sistema. Nadamo se da će MUP RS konačno završiti istragu i ustanoviti kome je Frontal toliko smetao. Sada je Frontal ne samo ponovo uspostavljen i redizajniran nego mu je i sadržaj proširen.

Ranije je, u sklopu nove poslovne strategije sa kojom je započeto tokom ove, a čije inteziviranje slijedi u novoj godini, formirana medijska firma Portal Media Group, u okviru koje se objedinjuje nekoliko medija, zajedno sa Frontalom.

U skladu sa tim planom, uspostavljen je i novi portal na čijim stranicama su obuhvaćeni i putem linkova predstavljeni svi dosadašnji i planirani projekti PMG-a (The Srpska Times, Intermezzo, Student INFO, Potrošač INFO, Penzioner INFO).

Nova platforma je zamišljena kao kombinacija dosadašnje prakse rada Frontala, uz dodatno obogaćenu ponudu od koje u prvom redu izdvajamo saradnju sa jednim od domaćih najčitanijih blogova Teza Antiteza, tvorca Milke Grmuše.

Što se tiče samog Frontala, i dalje ćemo se truditi sa na njemu ponudimo informacije iz svih bitnijih oblasti života građana Republike Srpske, ali i regije. Vijesti, teme, blogovi, intervju, priče, galerije su raspoređene kroz nekoliko kategorija, rubrika.

Za redizajn Frontala je zaslužan Ivan Ćosić, a za CMS agencija Promotim.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog