Vijesti

Požar u beogradskom naselju Mirijevo

BEOGRAD - Vatrogasne ekipe gase požar u magacinu carinske robe u beogradskom naselju Mirijevo. Nema povređenih. Ne prijeti opasnost od širenja požara.

Veliki požar izbio je u pet časova u magacinu carinske robe u Ulici Jovanke Radaković u Mirijevu, gdje gori pedesetak tona motornih ulja. Nema povrijeđenih.

Šef vatrogasne brigade Mile Jovičić rekao je za RTS da nema bojazni da se požar proširi, kao i da nema potrebe za evakuacijom stanovništva. Prema njegovim riječima, požar trenutno gasi 45 vatrogasaca-spasilaca. Požar je lokalizovan u dijelu magacina.

Jovičić je rekao da vatrogasci trenutno rade na otvaranju krovne konstrukcije poslovno-stambenog dijela nakon čega će se požar gasiti pjenom i vodom zato što se radi o požaru lako zapaljivih tečnosti zbog velike količine ulja koja gori.

Vatrogasne ekipe će ostati na terenu i kada požar bude lokalizovan. "Polako ćemo da vraćamo vozila sa lica mjesta, požar neće imati gdje da se širi, a mi ćemo ovdje raditi tokom čitavog dana", rekao je Jovičić. 

Saobraćaj u tom dijelu Beograda je obustavljen. Linije gradskog prevoza 27 i 27e preusmjerene su na Mirijevski bulevar.

(RTS/Frontal)

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog