Region

Sukob navijača Zvezde i policajaca

BEOGRAD - Najmanje 10 policajaca i više civila povrijeđeno je u sukobima navijača "Crvene zvezde" i policije u Beogradu tokom košarkaške utakmice crveno-bijelih sa "Galatasarajem".

Zasad su konstatovane dvije teže povrede, kod jednog policajca /28/ i jednog mladića /19/, a sumnja se da je u oba slučaja riječ o prelomu ekstremiteta. Ostali povrijeđeni odmah su zbrinuti i konstatovane su im lakše povrede.

B92 saznaje u policiji da je više navijača dovedeno u policijsku stanicu, a, prema još nepotvrđenim informacijama, više desetina osoba privedeno je zbog remećenja javnog reda i mira.

Sukob se dogodio zbog velike gužve na ulazu u Halu "Pionir", ispred koje je ostalo nekoliko stotina ljudi koji nisu imali karte za utakmicu. Prema pisanjima medija, prvo su se međusobno potukli navijači, a zatim je izbio sukob sa policijom na još nekoliko mjesta u okolnim ulicama.

Hitna pomoć poslala je na lice mjesta tri ekipe, koje su osim u Hali "Pionir", intervenisale i oko nje, ali i u policijskoj stanici u Bulevaru despota Stefana.

"Crvena zvezda" u drugom kolu druge faze Evrokupa večeras je poražena od "Galatasaraja" sa 74:91.

(Agencije/Frontal)

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog