Region

Preminuo najveći masovni ubica u istoriji Srbije!

BEOGRAD - Ljubiša Bogdanović, koji je u utorak ujutru usmrtio 13 osoba, preminuo je danas oko 14 časova u Urgentnom centru u Beogradu.

Istina je da je preminuo. U dva sata je skinut s aparata – rekla je Zorica Marković, šef službe za informisanje Urgentnog centra.

Njegovo zdravstveno stanje, od kada je primljen u Urgentni centar bilo je kritično.

Ljekari nisu mogli da ga operišu, s obzirom na težinu povrede, zbog čega je bio priključen na aparate i primao je samo lijekove.

Ranije danas, doktori su rekli da se Ljubišina žena Javorka oporavlja i da nije životno ugrožena. Ona je operisana juče prije podne.

Bogdanović (60) je u utorak rano ujutro iz pištolja pištolja CZ 88 za koji je imao dozvolu ubio - šest muškaraca, šest žena i dvogodišnjeg dječaka, a potom pokušao da ubije suprugu i sebe.

On  je najpre u svojoj kući ubio sina Branka  hicem u glavu i majku Dobrilu, a potom se uputio ka kućama komšija gdje je napravio masakr.

Ljubiša je nakon toga ubio Mikajla i Milenu Despotović, njegovog unuka Gorana i njegovu suprugu Jovanu, i najmlađeg člana porodice, dvogodišnjeg Davida.

Nakon toga, u domaćinstvu Ješića, pucao u Ljubinu i njenog sina Miloša, a pucnjavu nastavlja u kući Mihajlović gdje ubija Velju i Olju. U kući Stekića ubio je Danicu i Draganu, a zločin su preživjeli Daničin suprug Radivoje koji je bio na poslu i sin Aleksandar koji je spavao u sobi na spratu.

Po dolasku policijske patrole Ljubiša je pucao je sebi u glavu.

Mještani sela pričaju da ljubavna veza sina Branka (41) sa djevojkom iz jednog susednog sela može biti motiv za najveće masovno ubistvo u istoriji Srbije.

U Velikoj Ivanči sutra će biti sahranjeno svih 13 žrtava najvećeg masovnog ubistva u novijoj istoriji Srbije

(Novosti/Frontal)

Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog