Vijesti

PDP - SNSD pravi stranačku državu

Odnos vladajućeg SNSD-a, a posebno predsjednika RS Milorada Dodika, prema Trebinju, kao regionalnom centru i najvećem gradu u Hercegovini, pokazuje da SNSD pravi stranačku državu u kojoj samo članovi ove stranke imaju pravo na normalan život.

Predsjednik Dodik treba konačno prihvatiti činjenicu da je SNSD izgubio izbore u Trebinju, kao i u većini gradova u Republici Srpskoj, te da je nedopustivo da zbog toga uskraćuje pomoć i blokira razvoj tih gradova.
Žalosno je da predsjednik RS boravi u Trebinju dva dana, a da izbjegne da se sastane sa legalno izabranim predstavnicima vlasti u ovom gradu, samo zato što ne pripadaju njegovoj političkoj opciji.

Ovakav sraman odnos predsjednika Dodika nije odnos prema Slavku Vučureviću ili prema PDP-u, nego je loša poruka cijelom narodu Trebinja, Hercegovine i Republike Srpske.

I na kraju, PDP poziva predsjednika Dodika, koji je saopštio da je njegova posjeta Hercegovini stranačka, da narodu Republike Srpske odgovori da li su i helikopteri kojima je doletio u Hercegovinu stranački i da li je posjetu platio SNSD ili narod Republike Srpske.

(i.s. PDP)

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog