Vijesti

Grof Đuraz: Stoka treba da bude u štali a ne da viče u Skupštinskoj sali

Poznati banjalučki muzičar Grof Đuraz objavio je na sajtu YouTube pjesmu podrške za zemljane Bosne i Hercegovine koji su na miran i dostojanstven način odlučili da kažu "Stoko – stani!".

„Ovo je moj skromni doprinos svim prijateljima, poznanicima, saradnicima, ljudima znanim i ne znanim koji su u predhodnih sedam dana dostojanstveno izražavali svoje neslaganje sa neradom, javašlukom i bahatošću birokratsko -- rukovodilačkog aparata naše zemlje“, istakao je u opisu ovog video klipa.

Dodaje  i da bejaše dirnut buđenjem naroda i narodnosti naše zemlje, te da svoje plemenite osjećaje pretoči u pjesmu Stoka, kao skromni doprinos svim probuđenim zemljanima u BiH. "Takođe, posvjećujem ovu pjesmu banjalučkim studentima, šetačima, radnicima Jelšingrada. Vrbasa, Tvornice Duvaha, Fruktone, Čajaveca te ostalih, znanih i neznanih, na braniku otadžbine, za profit - Palih preduzća, koji će sutra da se okupe i dostojanstveno, te da ne naslinim putem izraze svoje, neslaganje sa očajem u kojem svakodnenvno grcaju kao klenovi na suhom.“

Snimak počinje sa pozdravom: „Poštovani zemljani Bosne i Hercegovine želim da pozdravim vaš slobodarski duh koji se probudio iz višegodišnjeg sna i sve ove stvari koje se dešavaju proteklih dana i koje će se dešavati narednih su iskaz iskrene volje naroda i narodnosti naše zemlje.

U to ime pjevaću vam sada pjesmu Stoka za sve vas u Banja Luci, Sarajevu, Mostaru, kantonima, entitetima koji ste odlučili da stoki kažete stani.“

„Stoka treba da bude u štali a ne da viče u Skupštinskoj Sali“, su prvi stihovi pjesme, a ostatak poslušajte na linku gore.

(Frontal)

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog