Svijet

StartUp takmičenje na Spark.me konferenciji

Na regionalnoj Internet konferenciji Spark.me, koja će se održati 26. i 27. septembra u hotelu Splendid u Bečićima u Crnoj Gori, biće realizovano i StartUp takmičenje.

“Pored edukativnog dijela, odnosno predavanja vrhunskih regionalnih i svjetskih stručnjaka, na Spark.me konferenciji predstaviće se StartUp-ovi iz cijele regije, a najbolji kojeg izabere žiri dobija priliku da svoj projekat predstavi u Njujorku  u maju 2014. godine u Aleji preduzetnika u okviru “TechCrunch Disrupt Startup Alley 2014”. Ovo je odlična prilika za sve iz cijele regije koji imaju ideju u koju vjeruju i koji žele da svoj projekat pretvore u stvaran biznis”, istakla je Nataša Đukanović, direktorica marketinga kompanije doMen d.o.o. koja je organizator konferencije.

Aleja preduzetnika u Njujorku je izložbeni prostor za potencijalno uspješne projekte i kompanije, koju posjećuju vodeći američki i svjetski investitori, kao i opšta javnost i jedna je od najvećih prilika da se na najbolji način predstavi projekat, odnosno biznis ideja, potencijalnim investitorima i stupi u kontakt sa ljudima koji mogu pretvoriti projekat u ostvarenje sna, odnosno uspješan posao.

Spark.Me StartUp takmičenje je fokusirano na inovaciju, raznovrsnost, snagu ideje, potencijal StartUpa, mogućnost razvoja i strategiju implementacije. Učešće omogućava pristup savjetnicima, mentorima, radionicama, serijskim preduzetnicima i mreži investitora i eksperata iz industrije.

Svi oni koji žele iskoristiti ovu priliku, svoje prijave za StartUp takmičenje mogu poslati do 10. septembra.

Deset StartUp projekata koji prođe prvu selekcijsku fazu će biti prezentovani na Spark.me konferenciji. Žiri od tih deset projekat bira najbolju ideju koja će dobiti priliku da svoj san ostvari sa investitorima iz Njujorka

(Frotnal)


Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog