Svijet

Spark.me konferencija preduzetničkog duha

Spark.Me je konferencija koja želi da pokrene preduzetničku iskru koja leži u svima nama. Održava se od 26 – 27. septembra u Budvi u hotelu Splendid.

izvor:  Frontal

Posebna stvar, koja je rame uz rame sa predavačima od kojih može da se nauči mnogo je takmičenje za startape koje pobjednika vodi u Njujork na Tech Crunch Disrupt Alley 2014.

U okviru konferencije, nastupiće domaći i inostrani predavači koji imaju za cilj da prenesu iskustva koja su njih dovela do sadašnjih pozizicja.
Neki od ključnih su Dr. Eli Opper koji je radio za ministarstvo industrije i razvoja Izraela, a sada je konsultant za tehnološke kompanije, Ryan Fujiu glavni i odgovorni za rast broja korisnika na servisu About.Me, Chris Varenhorst inženjer u Dropboxu koji je već prodao svoj startap 2010. godine.

Ostali predavači ne zaostaju sa iskustvom, a listu svih možete pogledati na zvaničnom sajtu.

Pored svega navedenog, veliki plus za konferenciju je i lokacija održavanja. Sama konferencija će biti održana u svečanoj sali hotela Splendid, uz nezaobilazna druženja na plaži. Odlična prilika da se uz predavanja i takmičenje na par dana pobjegne iz gradske vreve i odmori na obali mora.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog