BiH

Novo priznanje: eKapija.ba dobitnik Best Buy Award nagrade

Icertias, politički nezavisna organizacija sa sjedištem u Cirihu, čiji je cilj da potiče inovativne načine istraživanja i testiranja tržišta na lokalnom i međunarodnom nivou, dodijelila je portalu eKapija.ba nagradu Best Buy Award u BiH.

„U istraživanju Best Buy Award Business 2013./2014. u BiH  portal eKapija.ba je u minimalno jednoj od istraženih kategorija osvojio najveći broj glasova ispitanika, čime ste pobijedili direktnu konkurenciju“, navodi se između ostalog u saopštenju Icertiasa.

U okviru istraživanja od ispitanika je traženo da navedu naziv poslovnog web servisa (poslovne informacije, informacije o tenderima, izvještaji s berze, i sl.) koji u Bosni i Hercegovini, po njihovom mišljenju i iskustvu nudi za njih i njihovu kompaniju najbolji omjer cijene i kvalitete

„Best Buy Award - medalja koju mogu nositi samo proizvodi i usluge vrhunske kvalitete i odlične cijene, priznanje je koje nas obavezuje da nastavimo s konstantnim ulaganjem u kvalitetu što je i do sada bila smjernica našeg razvoja. Izuzetno smo ponosni na naš uspjeh i naravno nastavljamo sa  kvalitetnim radom pazeći prije svega na interese naših korisnika“, izjavila je povodom dodjele priznanja Seida Bijedić, glavna i odgovorna urednica poslovnog portala eKapija.ba

Inače, brojne vodeće međunarodne kompanije već aktivno koriste prestižnu nagradu Best Buy Award u svojim promotivnim aktivnostima – između ostalih i Coca-Cola, Danone, Intersport, Lactalis, Lidl, UniCredit banka, Bauhaus i brojne druge.

Best Buy Award je projekt švajcarske organizacije ICERTIAS - International Certification Association, kojeg u Hrvatskoj zastupa i provodi kompanija Axios u partnerskoj saradnji s vodećom svjetskom konsultantskom i revizorskom kućom PWC (PricewaterhouseCoopers).

Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog