BiH

Dogovoreno finansiranje autoputa Banjaluka-Doboj

Predsjedništvo BiH juče je na vanrednoj sjednici prihvatilo ugovor o finansiranju između BiH, Republike Srpske, Evropske investicione banke i "Autoputeva Republike Srpske" za projekt Autoput "Banja Luka-Doboj". Predsjedništvo BiH

Izvor: SRNA  

Savjet ministara BiH utvrdio je 12. novembra Prijedlog ugovora o finansiranju između BiH, Republike Srpske, Evropske investicione banke i Autoputeva Republike Srpske za projekt Autoput Banja Luka-Doboj.

Vrijednost kredita Evropske investicione banke je 160 miliona evra s rokom otplate od 25 godina, uključujući četiri godine grejs perioda s alokacijom na Republiku Srpsku.

Predsjedništvo BiH prihvatilo je danas Dodatni protokol Tri na Sporazum o izmjeni i pristupanju Centralnoevropskom sporazumu o slobodnoj trgovini , te Ugovor o grantu između BiH, Komunalnog preduzeća Čapljina i Evropske banke za obnovu i razvoj za Projekat vodosnadbijevanja, saopšteno je iz Predsjedništva.

Predsjedništvo BiH prihvatilo je Ugovor o izručenju između BiH i Turske, te Ugovor o pravnoj pomoći u krivičnim stvarima između BiH i Turske.

Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog